Kaskispor, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek - Son Dakika
Yerel

Kaskispor, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek

Kaskispor, Fenerbahçe\'yi Konuk Edecek

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımı, 28 Mart perşembe günü, saat 18.00'da ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe ile karşılaşacak.

26.03.2013 14:56  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımı, 28 Mart perşembe günü, saat 18.00'da ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Bu önemli müsabakanın, Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini belirten KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, "Bu maç; Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nin 22. Haftasında yapılası gerekiyordu. Ancak Eurocup'da, Dynamo Moskova ile final maçımızın olması nedeniyle ertelenmişti. Ertelenen Kayseri Kaskispor- Fenerbahçe maçımız, bu hafta perşembe günü yapılacak" dedi.

Kaskispor Kadın Basketbol takımının, FIBA Kadınlar Eurocup'ta ikicilik kazandığını açıklayan Batukan, "Türkiye Kadınlar Basketbol 1.liginde 25.haftayı geride bırakan takımımız maç eksikliği ile birlikte 4.sırada yer alıyor. Eğer takımımız bu maçta iyi bir performans sergilerse,

ligde 3.sıraya yerleşiriz. Şu anki hedefimiz bu" diye konuştu.

Batukan; tüm maçlarda destekleri ile Kaskispor'u yalnız bırakmayan Kayserili sporseverleri, bu maçta da aralarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaskispor, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement