Kaymakam Çelik'ten, Fırat Simpil'in Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çelik'ten, Fırat Simpil'in Ailesine Ziyaret

Kaymakam Çelik\'ten, Fırat Simpil\'in Ailesine Ziyaret

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, PKK’lı teröristlerin geçen yıl, tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Fırat Sımpil’in ailesine ziyarette bulundu.

18.03.2017 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, PKK'lı teröristlerin geçen yıl, tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Fırat Sımpil'in ailesine ziyarette bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, geçen yıl PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Fırat Simpil'in ailesine eşi ile beraber ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çelik, Silvan Barajı inşaatı yolu olarak da kullanılan Bağlar Mahallesi Fırat Simpil Caddesi'nde, geçen yıl 30 Ağustos'ta sebze almak için evden çıktığı sırada teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren 13 yaşındaki Fırat Simpil'in ailesine başsağlığı dileyerek, baba Sabri Simpil, eşi ise anne Kadriye Simpil ile uzun süre sohbet etti. Çelik, "Sebze almak için evden çıktığı sırada terör örgütü PKK tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Fırat'ın acısı derin bir üzüntü içinde bıraktı. Terör saldırısına kurban giden Sımpil'e Allah'tan rahmet, acılı ailesine de sabır ve metanet diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çelik'ten, Fırat Simpil'in Ailesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement