Kaymakam Hatipoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Hatipoğlu'na Ziyaret

Kaymakam Hatipoğlu\'na Ziyaret

Daha önce Denizli Acıpayam ilçesinde görev yapan Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ziyaret etti.

11.05.2012 13:34

Daha önce Denizli Acıpayam ilçesinde görev yapan Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ziyaret etti. Ziyarette ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen, Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı, Kütahya DSİ Müdürü Adil Sabancı ve Kütahya İl Genel Meclisi Başkan vekili Ramazan Aydemir'de bulundu. Ziyarette Jeotermal enerji konuşuldu.

ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen, Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı,Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı,Kütahya DSİ Müdürü Adil Sabancı Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti. Jeotermal enerjinin konuşulduğu ziyaret sonrası Kaymakam Hatipoğlu ve Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmazlı açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, "Zafer Kalkınma ajansının genel sekreteri, Denizli İl Özle İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı, Uşak çevre ve şehircilik il müdürü,DSİ Şube müdürümüzle birlikte ziyaretimize geldiler. Sayın sekreterimizle ve İsmail bey ile birlikte çalışmıştık.

Şimdi hem eski günleri yad ediyoruz aynı zamanda Uşak çevre ve şehircilik il müdürlüğümüzde yine bizim dönemimizde orada bayındırlık ve iskan müdürlüğü yapmıştı. Dolayısıyla daha çok nostalji havası içerisinde bir nezaket ziyareti yapılıyor. Aynı zamanda bölgedeki jeotermal yatırımlar hakkında da bilgi almak üzere bu ziyaret gerçekleştirilmiş. Ben arkadaşlarımız ilçemizde görmekten dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayım" dedi.

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ise, "Kaymakam Numan Beyle Acıpayam Kaymakamlığı döneminde 5 sene çalışmamız oldu. Sayın kaymakamımız ile spordan, altyapıya kadar bir çok konuda ortak çalıştık. Numan Bey bizim ayrıcalıklı kaymakamlarımızdandır.

Son yıllarda revaçta olan jeotermal kaynaklar üzerine çalışmaktayız. Kütahya, Tavşanlı ve Simav bölgelerinde bu konuda odlukça iyi. Ülkemiz jeotermal konusunda özellikle 2007 yılında ki jeotermal kanunundan sonra hızlı bir kalkınma içinde. 2007 yılında çıkan bu kanunla özel sektörün arabasına çıkan bu kaynaklar her noktası araştırılmakta. Zengin altın yatakları üzerinde bekleyen fakir bekçiler gibiymişiz" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Hatipoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement