Kaymakam Nebioğlu, Yardıma Muhtaç 5 Çocuklu Dul Kadına Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Nebioğlu, Yardıma Muhtaç 5 Çocuklu Dul Kadına Sahip Çıktı

Kaymakam Nebioğlu, Yardıma Muhtaç 5 Çocuklu Dul Kadına Sahip Çıktı

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı Aşağı Gözey Köyü'nde yardıma muhtaç 5 çocuklu dul kadına Kaymakam Emre Nebioğlu sahip çıktı.

23.02.2012 10:15

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı Aşağı Gözey Köyü'nde yardıma muhtaç 5 çocuklu dul kadına Kaymakam Emre Nebioğlu sahip çıktı.

Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Alaaddin Karakısa, Araban İlçe Özel İdare Müdürü Vahit Ersert ve Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şenel Gökay ile birlikte 2010 yılında Gaziantep'te bir kahvehanede silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden 33 yaşındaki Servet Aydın'ın geride kalan 5 çocuğu ile 35 yaşındaki eşi Fatma Aydın'a Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yaptırdığı evin teslim edilmesi için Aşağı Gözey Köyü'ne gelip mağdur aileye yaptırılan evi teslim etti.

Kocasının vefatından sonra, 5 çocuğu ile birlikte doğup büyüdüğü Araban ilçesine bağlı Aşağı Gözey Köyü'ndeki baba ocağına dönmek zorunda kalan Fatma Aydın'a sahip çıkan Kaymakam Nebioğlu, iki oda, bir mutfak, banyo ve tuvaletten oluşan bir ev yaptırıp, ilköğretim okulu öğrencisi Enes (12) ile Abuzer'e (9) okul masrafları ile kıyafet yardımı, diğer çocuklar Musa (6), Alev (5) ve Havin'e (1,5) ise kıyafet, gıda ve nakdi para yardımında bulundu.

Yaptırılan evi yardıma muhtaç 35 yaşındaki Fatma Aydın'a teslim eden Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, "Araban Kaymakamlığı olarak sonuna kadar senin ve çocuklarının destekçiniz olarak yanınızdayız. İlköğretim okulu öğrencisi çocuklarının ve diğer küçük çocuklarının her türlü ihtiyacı Kaymakamlığımızca karşılanacaktır. Bundan böyle yalnız değilsin, senin ve çocuklarının kıyafet, gıda, yakacak, sağlık, nakdi ve eğitim yardımları bundan böyle Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacaktır. Her türlü ihtiyacınız ve sorununuz için bundan böyle Kaymakamlık olarak yanındayız" dedi.

Fatma Aydın da, Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu'nun kendisi ve 5 çocuğuna sahip çıktığını belirterek, "2010 yılında eşim Servet Aydın'ın vefatı sonunda 5 çocuğumla birlikte ortada kalmıştık. Kaymakam beyden Allah razı olsun, 5 çocuğum ile bana bir ev yaptırdı. Okula giden iki çocuğumun tüm eğitim masraflarını karşıladı, yakacak, kıyafet, sağlık ve nakdi para yardımında bulundu. Kaymakam bey olmasaydı ben 5 çocuğumla birlikte genç yaşta dul kalmış bir kadın olarak ne yapardım. Allah, Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu'ndan razı olsun, bize sahip çıktı. Allah da ona sahip çıksın" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Nebioğlu, Yardıma Muhtaç 5 Çocuklu Dul Kadına Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement