Kaymakam Oktay Kaya'dan Tso'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Oktay Kaya'dan Tso'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Oktay Kaya\'dan Tso\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamı Oktay Kaya, yeni dönem seçimlerin ardından göreve gelen Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04.06.2013 13:00

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamı Oktay Kaya, yeni dönem seçimlerin ardından göreve gelen Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bozüyük TSO Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete, Oda Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Meclis ve Yönetim Kurulu başkan yardımcıları ile üyeler geniş katılım sağladılar. Ziyaret sırasında, başta Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB) olmak üzere hızlı tren, lojistik köy, fakülte gibi ilçenin genel sorunları ile Odanın mevcut durumu ve yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı olarak görüşmeler yapıldı.

Kaymakam Dr. Oktay Kaya tarafından BORSAB'da altyapı çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı, yeni yatırımcıların taleplerinin alınmaya devam ettiği, halen 13 sanayi kuruluşunun bölgede faaliyet gösterdiği ve bu sanayi kuruluşlarında da yaklaşık bin kişilik bir istihdamın oluştuğu bildirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise, BORSAB ile birlikte bölgeye gelebilecek tüm yatırımcılar için Bozüyük TSO olarak ne gerekiyorsa destek sağlanacağını, bu konuda BORSAB Yönetimi ile birlikte sürekli iletişim ve bilgi paylaşımı halinde olmayı istediklerini ifade etti. Yine Levent ilçedeki mevcut Eski ve Yeni Sanayi Sitesi alanlarının artık yeterli gelmediği bu anlamda da Oda olarak bir çalışma başlatıldığını ve üyeler içerisinde yeni yatırım yapmak isteyen firmalardan bilgi talebinde bulunulduğunu ve gelen taleplerin ihtiyaca göre değerlendirilerek BORSAB veya daha farklı yerlerde, alternatif yatırım alanları üzerinde çalışılacağını belirti.

Ziyaret, Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent'in günün anısına Osmanlı arması ve oda plaketinin Kaymakam Dr. Oktay Kaya'ya takdim edilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Oktay Kaya'dan Tso'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement