Kaymakam Peynircioğlu, AK Parti Yöneticilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Peynircioğlu, AK Parti Yöneticilerini Ziyaret Etti

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

03.01.2012 12:40

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Peynircioğlu, AK İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, İl Genel Meclis Üyeleri Cihan Sarı, Abdurahman Yağcı, AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Hüsnü Tuğrul, "Değerli Kaymakamımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hizmetlerin en büyüğü insana yapılan hizmettir. İlçemizdeki görevine başlayan Kaymakamımız Ertan Peynircioğlu'nun güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, kaymakamımızın yapacağı her güzel hizmette gerekli desteği vereceğiz"dedi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, göreve başlayalı 3 ay olduğunu hatırlatarak, "İlçemizdeki kurum ve kuruluşlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine iadeyi ziyarette bulunuyorum. Bilindiği gibi siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partilerde görev yapan kardeşlerimiz çalışmalarıyla bulundukları il ve ilçelerinin, dolaysıyla ülkemizin daha ileriye gitmesine vesile olurlar. Bu bir gönül işidir. Çünkü yapılan bu çalışmalar toplumun yararına olduğu için önemlidir. Yeni bir yıla girdik. Bu yeni yılda ülkemiz için daha güzel gelişmeler olacaktır" diye konuştu.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Peynircioğlu, AK Parti Yöneticilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement