Kaymakam Sağ, Öğrencilere Kitap Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sağ, Öğrencilere Kitap Dağıttı

Kaymakam Sağ, Öğrencilere Kitap Dağıttı

Adıyaman’ın Sincik İlçesinde farklı okullarda eğitim gören yaklaşık 6 yüz öğrenciye Kaymakam Zafer sağ tarafından kaynak kitapları dağıtıldı.

29.10.2015 12:26

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde farklı okullarda eğitim gören yaklaşık 6 yüz öğrenciye Kaymakam Zafer sağ tarafından kaynak kitapları dağıtıldı.

Sincik kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toprak, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ayaz ve beraberindekilerle Alancık ve Yarpuzlu köyündeki ilk ve ortaokulları ziyaret ederek öğrencilere kaynak kitaplar hediye etti. Kaymakam Zafer Sağ, sınıf ziyaretlerinde bulunarak TEOG Sınavına girecek 8.sınıf öğrencilerine, konu anlatımı ve soru bankası kitapları hediye etti. Öğrencilere derslerinde başarılı olmaları için nasihatler veren Sağ, öğrencilere her zaman destek sağladıklarını, kaynak kitapların yetersiz ya da eksik kaldığı noktada da desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet eden Sağ, öğretmenlerimizin özveriyle çalıştıklarını yakından takip ettiğini bu çalışmaların başarı olarak sınav sonuçlarına da yansıyacağını ümit ettiğini belitti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sağ, Öğrencilere Kitap Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement