Kaymakamlık, Engelli Vatandaşı Sevindirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaymakamlık, Engelli Vatandaşı Sevindirdi

26.03.2012 19:00

Bodrum Kaymakamlığı tarafından engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye alındı.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye alındı.

Akülü tekerlekli sandalyenin engelli Yıldırım Atlı'ya teslimi dolayısıyla Bodrum Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, geçirdiği trafik kazası nedeniyle bacaklarını kullanamayan Yıldırım Atlı'ya akülü tekerlekli sandalye aldıklarını söyledi.

Gödekmerdan, "Vatandaşımız, maddi durumu bu aracı olmaya yeterli olmadığı için bize müracaat etti. Biz de kendisine bir akülü araç aldık ve teslim ettik. Aracının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yıldırım Atlı da, 50 yaşında olduğunu ve 17 yıldır bacaklarını kullanamadığını anlattı. Atlı, "Kullandığım tekerlekli sandalyenin yerine artık akülü sandalyemi kullanacağım. Yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Atlı, akülü sandalyesini aldığı sırada duygu dolu anlar yaşadı.

- MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakamlık, Engelli Vatandaşı Sevindirdi - Son Dakika


Advertisement