Kayseri Ticaret Odasından Lise Bilgilendirme Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kayseri Ticaret Odasından Lise Bilgilendirme Etkinliği

Kayseri Ticaret Odası Avrupa Birliği Bilgi merkezi, Lise Bilgilendirme Etkinliği çerçevesinde "Gençler AB'yi oyunla öğreniyor" programını Pınarbaşı'nda hayata geçirdi.

12.11.2015 10:24  Güncelleme: 10:42

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi merkezi tarafından "Lise Bilgilendirme Etkinliği" çerçevesinde "Gençler AB'yi oyunla öğreniyor" programı Pınarbaşı'da hayata geçirildi.

KTO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğinde gerçekleşen programda, Avrupa tarihi, coğrafyası, kültürü ve Avrupa Birliği fırsatları hakkında öğrencilerin eğlenerek bilgi alması hedefleniyor.

Pınarbaşı Endüstri Meslek Lisesi'nde başlayan programa, Pınarbaşı İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdoğan Mutlu, Pınarbaşı Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen İbrahim Ersan Düger, Kayseri Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karahöyük ve okul müdürleri katıldı.

İlk ayağı Pınarbaşı'da, ikincisi ise Özvatan ilçesinde olmak üzere programın 2 gün süreceğini belirten KTO Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karahöyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'ni öğrencilere tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

İlçe genelinde 300 öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Karahöyük, "Pınarbaşı'nda, İMKB Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine eğitim veriyoruz. Burada eğitmenlerimiz farklı bir eğitim sergiliyor. Öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayarak eğitimi daha akılda kalıcı kılıyor. Bu öğrencilerimize çeşitli promosyon materyaller ve kırtasiye ürünleri dağıtıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri Ticaret Odasından Lise Bilgilendirme Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement