Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği'nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği'nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği\'nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen, Karabağ Gazisi İbat Hüseyinli ve Atilla Dergisi Genel yayın Yönetmeni Gülşeh Behbut, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

14.01.2014 16:46

Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen, Karabağ Gazisi İbat Hüseyinli ve Atilla Dergisi Genel yayın Yönetmeni Gülşeh Behbut, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "Karabağ Azerbaycan için ne ise, Türkiye için de odur. Hiç fark etmez. Azerbaycan'ın bir karış toprağı, Türkiye'nin de bir parça toprağıdır. Karabağ'da bir kahramanlık gösteren gazimizin, Kayseri Yazar ve Şairler Derneği'nin ev sahipliğinde, Kayseri'ye gelmiş olmasından ve cemiyetimizi ziyaretinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. İki değerli hemşehrimize kardeşimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

Azerbaycan'dan gelen yazarları Kayseri'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen, "Kayseri Yazar ve Şairler Derneği ve Atilla Dergisi öncülüğünde, İmdat Avşar hocamızın da vesilesiyle kıymetli misafirlerimizi Kayseri'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Çeşitli okullarda 6 tane konferans gerçekleştireceğiz. Yarın akşam İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda saat 19.00'da, hem konferans hem şiir dinletisi olarak çok güzel bir organizasyon yapacağız. Bütün Kayseri halkını da buradan davet etmek istiyorum. Cuma akşamı da misafirlerimizi uğurlayacağız" diye konuştu.

Ziyaretin ardından misafirler, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vali Altınkaya'ya el dokuması mini halı hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği'nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement