Kaz Dağı ve Madra Dağı Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kaz Dağı ve Madra Dağı Birliği Son Kez Toplandı

Kaz Dağı ve Madra Dağı Birliği Son Kez Toplandı

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Olağanüstü Meclis Toplantısı Cahit İnceoğlu başkanlığında son kez yapıldı.

17.03.2014 15:09

Balıkesir'in Edremit Körfezi'ndeki Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Olağanüstü Meclis Toplantısı Cahit İnceoğlu başkanlığında son kez yapıldı.

Cahit İnceoğlu başkanlığı'ndaki son toplantının ardından, birliğin kuruluşundan bu yana emeği geçen Belediye Başkanlarına ve Meclis Üyelerine İnceoğlu tarafından birer plaket takdim edildi. Balıkesir ve Çanakkale illerindeki toplam 23 Belediyenin üyesi bulunduğu Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'nin 2014 yılı Olağanüstü Meclis Toplantısı Cahit İnceoğlu Başkanlığında son kez Akçay Sosyal Tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından birliğin faaliyetleri hakkında meclise bilgi verildi. Toplantıda birliğe üyelik başvurusunda bulunan Havran ve Savaştepe Belediyelerinin Birliğe kabulüne oy birliği ile karar verildi. Ayrıca Bergama ve Dikili Belediyelerinin üyelikleri hakkında görüşüldü ve üyeliklerinin kabulü hakkındaki karar bir sonraki meclis toplantısına ertelendi. Toplantının sonunda Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından, birliğin kuruluşundan bu yana emeği geçen Belediye Başkanlarına ve Meclis Üyelerine birer plaket takdim edildi. Toplantının ardından düzenlenen veda yemeğinde de Birlik Üyeleri tarafından Başkan İnceoğlu'na hizmetleri için teşekkür edilerek bir plaket verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaz Dağı ve Madra Dağı Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement