Kazanım Değerlendirme Sınavında Pazarlar İl Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Kazanım Değerlendirme Sınavında Pazarlar İl Birincisi Oldu

Kazanım Değerlendirme Sınavında Pazarlar İl Birincisi Oldu

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda, Pazarlar ilçesinin 8.ve 12.sınıflarda il birincisi olduğu bildirildi.

24.05.2013 15:12

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda, Pazarlar ilçesinin 8. ve 12. sınıflarda il birincisi olduğu bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan 8., 9. ve 12. sınıflara yönelik sınav sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonuçlarına göre; daha önceki sınavda da ilçeler arasında birinci olan 8. sınıf öğrencileri bu sınavda yine birinci oldular. Ayrıca 12. sınıflarda ise LYS sözel ve eşit ağırlıklarda Pazarlar il birincisi oldu.

Pazarlar İlçe Kaymakamı İshak Çınar, bu sonuçlar üzerine yaptığı değerlendirmede, "Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencileri tebrik ederim. Benchmarking projeleri kapsamında yapmış olduğumuz samimi ve kararlı çalışmalarımızın sonuçlarını bir bir görmek bizleri mutlu etmektedir. Başarının kalıcı bir şekilde daha da ileriye götürüleceğine olan kanaatim tamdır. Bu heyecanı, bu kararlılığı Milli Eğitim camiasının en alt ferdinden en üst yöneticisine kadar görmekteyim. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sınırsız desteğimiz devam edecektir. Aynı başarının Türkiye genelinde yapılacak olan SBS ve LYS sınavlarında da gösterileceğine inanıyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazanım Değerlendirme Sınavında Pazarlar İl Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement