Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması
31.12.2012 13:20

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehit ailelerinin ihtiyaçlarını tespit edip, giderilmesi için imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehit ailelerinin ihtiyaçlarını tespit edip, giderilmesi için imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu sürede her zaman olduğundan daha fazla kenetlenmek gerektiğini söyledi.

Kepez Belediyesi olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Tütüncü, şöyle konuştu:

"Devletimizin ve milletimizin birliğini, bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini muhafaza etmek uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları ve bizlere emanet olan şehit ailelerine sahip çıkmak, onların sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak, varsa ihtiyaçlarını tespit edip giderilmesi için imkanlar dahilinde elimizden geleni yapmaya hazırız."

Tütüncü konuşmasının ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nin hatıra defterini imzaladı.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika


Advertisement