Kepez'de Boş Araziler Yeşilleniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kepez'de Boş Araziler Yeşilleniyor

Kepez\'de Boş Araziler Yeşilleniyor
20.11.2012 12:40

Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşmanın tamamlandığı Yükseliş Mahallesi'nde konutların arasında kalan ve mülkiyet problemi nedeniyle yatırım yapılamayan kamu alanını, geçici olarak yeşillendiriyor.

Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşmanın tamamlandığı Yükseliş Mahallesi'nde konutların arasında kalan ve mülkiyet problemi nedeniyle yatırım yapılamayan kamu alanını, geçici olarak yeşillendiriyor. Kepez Belediyesi, yıllarca atıl halde kaldığı için yerleşim alanlarında görüntü kirliliği oluşturan alanları geçici olarak yeşillendirme çalışmasının üçüncüsünü Yükseliş Mahallesi'nde başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak iş makineleriyle 5 dönümlük araziyi çöplerden temizlerken, imar planındaki kamu binası yapılıncaya kadar geçici olarak yeşillendirileceği kaydedildi.

Atıl alanları kentin yeşil dokusuna kazandıran çalışma kapsamında da daha önce Barış Taksi Durağı'nın yanındaki 3,5 dönümlük alan ile Atatürk Mahallesi'ndeki 12 dönümlük arazi yeşillendirildiği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Boş Araziler Yeşilleniyor - Son Dakika


Advertisement