Kepez'de 'Okullar Hayat Oluyor' Projesi Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'de 'Okullar Hayat Oluyor' Projesi Başlıyor

Kepez\'de \'Okullar Hayat Oluyor\' Projesi Başlıyor

Kepez Belediyesi bilgi evi ve kadınlara yönelik aerobik kursu çalışmalarıyla 'Okullar Hayat Oluyor' projesinin ilk uygulamasını Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde başlatıyor.

22.03.2012 15:59

Kepez Belediyesi bilgi evi ve kadınlara yönelik aerobik kursu çalışmalarıyla 'Okullar Hayat Oluyor' projesinin ilk uygulamasını Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde başlatıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Habibler Mahallesi'ndeki Kepez Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Okulun spor salonunda düzenlenen sohbet toplantısına 300 kadar öğrenci katıldı. Öğrenciler Başkan Tütüncü'ye okulları ve yaşadıkları mahallelerle ilgili sorunları aktardılar. Öğrencilerin bilgisayar sınıfı açılması, bahçeye ağaç dikilmesi, bank konulması, bahar şenliği düzenlenmesi ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ndeki (EBKM) etkinliklere gidebilmek için servis taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, öğrencileri Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda 30 Mart'ta düzenlenecek olan Pinhani konserine götürme sözü verdi

'Okullar Hayat Oluyor' projesinin ilk uygulamasını Kepez Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde başlatma kararı aldıklarını belirten Başkan Tütüncü, bu amaçla, okulda içerisinde 10 adet bilgisayarın, kütüphanenin yer alacağı bilgi evi kuracaklarını, okulun spor salonunda ise bölgede oturan ev hanımlarına yönelik aerobik kursu düzenleyeceklerini ifade etti.

Okul Müdürü Ramazan Ölçer, öğrencilere gösterdiği ilgiden, eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz de hazır bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de 'Okullar Hayat Oluyor' Projesi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement