Kepez Belediyesinin bu yıl 6'ncısını düzenleyeceği sünnet şöleni, 7 Eylül'de Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.
Kepez ilçesinde ikamet eden, 6 yaşından büyük binden fazla çocuğun katılacağı program, pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Sünnet kıyafetlerinin Kepez Belediyesi tarafından karşılanacağı şenlikte sanatçı Doğukan da sahne alacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla Kepez'in daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.
Özellik geliri iyi olmayan aileler için bu programı düzenlediklerini belirten Tütüncü, "Sünnet, hem dinimiz hem de geleneklerimizde var. Çocuklar ve ailelerin daha da mutlu olduğu bir ilçe özlemiyle çalışmaya durmadan devam edeceğiz" dedi. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Kepez'de Sünnet Şöleni 7 Eylül'de Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.