Keşan'da Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Keşan'da Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvası Tamamlandı

Keşan\'da Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvası Tamamlandı

Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası", oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

15.06.2013 17:45

Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası", oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Asya Halı Saha'da başlayan ilk maçta, Orman Bölge ile Özel Keşan Hastanesi takımları, 3.'lük için mücadele etti. Bu karşılaşmada, rakibini 6-2'lik skorla yenen Özel Keşan Hastanesi, turnuvanın 3. takımı oldu. Saat 21.00'de ise turnuvanın en iyi takımları Basın Gücü Taysan ile Trakya Özel Eğitim karşı karşıya geldi. Tempolu başlayan mücadelenin ilk yarısı, karşılıklı atılan 1'er gol ile sona erdi. İkinci yarısının da ilk yarısı gibi yüksek tempo ile başlayan maçta, rakibini 6-2 yenen Trakya Özel Eğitim gelip geldi.

KUPA TÖRENİ

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, sahada Kupa Töreni yapıldı. Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karaman, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Çimen, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Remzi Balcı, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necmi Kaymaz ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile spor severlerin katıldığı törende; turnuvanın en centilmen takımı Müftülük, 4. Orman, 3. Özel Keşan Hastanesi, 2. Basın Gücü Taysan ve 1. olan Trakya Özel Eğitim'e kupa verildi.

Törende konuşan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, turnuvaya katılan tüm takımları kutlayarak başarılarından dolayı tebrik etti. Kentteki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kaynaşması, dostluğun ve kardeşliğin yarı sıra birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla turnuvanın düzenlendiğini ifade eden Dınkırcı, gençleri, spora yönlendirmek ve sporu teşvik etmek için bu gibi organizasyonların önemli olduğu söyledi.

Kupa töreninin ardından, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve AK Parti'den Keşan Belediye Başkan aday adayı Mustafa Mercan, oyunculara baklava ikramında bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'da Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement