Keşanlı Galatasaraylılar, Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Keşanlı Galatasaraylılar, Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu

Keşanlı Galatasaraylılar, Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen 19.Şampiyonluk Yemeği, coşku içersinde geçti.

13.06.2013 14:12

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen 19. Şampiyonluk Yemeği, coşku içersinde geçti.

İstasyon Mahallesi'ndeki Öğretmenevi Tesisleri'nde başlayan yemeğe, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, bazı siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.

ŞAHAP KAYAHAN: "NİCE ŞAMPİYONLUKLARI BİRLİKTE KUTLAMAK İSTİYORUZ"

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Keşan Galatasaraylılar Derneği Başkanı Şahap Kayahan, lig tarihinde 19. şampiyonluğu kazanmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, nice şampiyonlukları hep birlikte kutlamak istediklerini kaydetti. Lig şampiyonluğunun yanında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da kazanmaları halinde sevinçlerinin ikiye katlanacağını ifade eden Kayahan, tüm taraftarlara iyi eğlenceler diledi. Şahap Kayahan'ın ardından, Bekir Dınkırcı söz aldı. Tüm Galatasaray taraftarlarını, şampiyonluk nedeniyle tebrik ettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Dınkırcı, şunları söyledi; "Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' demiştir. Bence bu bilinçle bütünlüğümüz ekseninde tüm kulüplerin başarılara imza atmasını gönülden kutluyorum. Özellikle Avrupa Kupaları'nda kendini ispatlamış bir takımın gönüllüsü olarak, tüm Galatasaraylıları bir kez daha kutluyorum."

Yemeğin son konuşması, Mehmet Özcan tarafından yapıldı. "Avrupa Fatihi" unvanını alan Galatasarayın, Türkiye'de 19. şampiyonluğu yakaladığını dile getiren Özcan, "Gerçekten Galatasaray dünya çapında başarıları olan bir kulüptür. İlk defa UEFA şampiyonluğunu alan Türk kulübümüzdür. Bu nedenle Galatasaray'ı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından müzik ve marşlar eşliğinde eğlenildikten sonra, yapılan çekilişte çeşitli hediyeler verildi. Şampiyonluk yemeği coşku içersinde,gecenin geç saatlerine kadar sürdü. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşanlı Galatasaraylılar, Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement