Kılıçdaroğlu, Nysa Çileğinin Tadına Baktı - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu, Nysa Çileğinin Tadına Baktı

Kılıçdaroğlu, Nysa Çileğinin Tadına Baktı

Başkan Ertegün Ünal, Sultanhisar Nysa Çilekleri Tanıtım Günleri kapsamında Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Çilek Dünyası' hediye etti.

06.06.2013 10:44  Güncelleme: 10:46

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Sultanhisar Nysa Çilekleri Tanıtım Günleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Çilek Dünyası' hediye etti.

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Çilek Dünyası" adı verilen sepetten hediye etti. Başkan Ünal,

"Aydın Milletvekillerimiz öncülüğünde, Sultanhisar'dan meclis üyelerimiz ve çilek üreticilerimizden oluşan bir heyetle gelerek Parlamento'da, yetiştirdiğimiz 2 bin adet çilek fidesi, 2 tona yakın da aroması yüksek çilek dağıttık. Ayrıca 100 adet çilek fidesi, çilek reçeli, jeotermalle kurutulmuş çilek, taze çilek, çilek turşusu ve Sultanhisar Halk Eğitim Merkezinin el emeği ile hazırladığı çilek sepeti süslerinden oluşan ve Çilek Dünyası ismini verdiğimiz özel sepetler hazırlayıp parlamentoda dağıttık" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, daha sonra Sultanhisar Nysa Çilekleri Tanıtım Günleri kapsamında TBMM'de görev yapan basın mensuplarına da Nysa çileklerinden ikram etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu, Nysa Çileğinin Tadına Baktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement