Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Kariyer Günleri Başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi\'nde Kariyer Günleri Başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ başladı.

12.12.2013 10:53

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 'Kariyer Günleri' başladı.

'Başarının Işığı Kariyer Günlerinde' başlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri'nin açılışında ilk sunum Dış Ticaret Uzmanı Ertuğrul Mıhçıoğlu tarafından yapıldı.

Kariyer Topluluğu Akademik Danışmanı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Ekşi, kariyer günlerine çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katıldığını, öğrencilere iş hayatı ve mesleki yaşamla ilgili yararlı bilgiler verildiğini söyleyerek, bu tür programların öğrencilerin kariyer edinme becerisine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Kariyer Günleri'nin birinci günün sonunda konuk konuşmacıya plaketi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer tarafından verildi.

24 Aralık'a kadar sürecek olan Kariyer Günleri Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) Adnan Bahar ve Süleyman Morbel, Uni Kozmetik Firması sahibi İşadamı Ataman Özbay, Tv programcısı Fırat Çakır, Manivela Akademi'den Emre Urfalı, Festival Halı İnsan Kaynakları Müdürü Nezmin Geyik, KPSS Eğitmeni Demet Canbolat, Şekerbank Grup Başkanı Özlem Sezen ve THY Satış Şefi Kerime Patoğlu'nun yapacakları sunumlarla sona erecek. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement