Kırıkkale Bahçılı'da Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Bahçılı'da Kitap Fuarı Açıldı

Kırıkkale Bahçılı\'da Kitap Fuarı Açıldı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Kumbaralar Açılıyor Çocuklar Kitapla Buluşuyor projesi kapsamında Kitap Fuarı açıldı.

19.12.2013 16:24  Güncelleme: 16:23

Bahşılı ilçesinde Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atomik Yayıncılık tarafından düzenlenen "Kumbaralar Açılıyor Çocuklar Kitapla Buluşuyor" projesisi hayata geçirildi.

Proje kapsamında Bahşılı Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonundaki Kitap Fuarı açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat da katıldı. Proje kapsamında öğrenciler kitap fuarındaki eserleri yüzde 30 indirimle aldılar.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, açılışta yaptığı konuşmada, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğrencileri kitapla buluşturmanın bir dostla karşı karşıya getirmek kadar güzel bir uygulama olduğunu dile getiren Vali Kolat, şöyle konuştu:

"Kitap insanın her yaşta ihtiyaç duyduğu bir dost, arkadaş ve her zaman ihtiyaç duyduğu bir eğitimcidir.Bu anlamda kitaba verilen değer, insana verilen değerdir. Toplumumuza verilen bir değerdir. Bu organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle öğrencilerimize cesaret gösteren, yüzde 30 indirim uygulayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat da projedeki amaçlarının kitap okuma alışkanlığının kazanılması, kitaba kolay ulaşımın sağlanması, tasarrufta bulunma ve paylaşma duygularının gelişmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

Açılışa Vali Kolat'ın yanı sıra Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Bahçılı'da Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement