Kırşehir'de Ramazan Bayramı Öncesi Esnaf Hareketliliği - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Ramazan Bayramı Öncesi Esnaf Hareketliliği

Kırşehir\'de Ramazan Bayramı Öncesi Esnaf Hareketliliği

Kırşehir'de ramazan bayramı öncesinde esnaf, talebin kuruyemiş ve şekerlemeler üzerine olmasına rağmen yüksek fiyatlar nedeniyle gram satışlarına yöneliyor. Kuruyemiş işletmecisi Ümit Baytemir, fiyatların yüksekliği nedeniyle beklentilerin karşılanamadığını belirtirken, bakliyat işletmecisi Fahrettin Karaboğa ise vatandaşların talebinin akşam saatlerinde artacağını düşündüğünü ifade etti.

09.04.2024 14:53  Güncelleme: 14:56

Kırşehir'de ramazan bayramı öncesinde esnaf bayram hareketliliği yaşıyor.

Vatandaşın bayram öncesi ve ramazan ayının son gününde talebi kuruyemiş ve şekerlemeler üzerine olsa da fiyatların yüksekliği nedeniyle kilolarla alınan kuruyemiş ve şekerlemelerde gram satışları yaşanıyor. Kuruyemiş işletmecisi Ümit Baytemir, eski bayramlara oranla fiyatların yüksekliğinden kaynaklı kendi sektörlerinde işlerin beklenen oranda olmadığını söyledi. Baytemir, "Bayram hareketliliği geçen senelere rağmen düşük oranda. Fiyat eskiden daha uygundu. İnsanlar, fiyatlara bakıyor. Bizim sektörde alım gücü düşse de diğer sektörlerde hareketlilik yaşanıyor" dedi.

Tarihi Çarşı Uzun Çarşıda bakliyat işletmecisi Fahrettin Karaboğa ise; bayram öncesinde hazırlıklarını tamamladıklarını ve vatandaşın talebinin akşam saatlerinde artı göstereceğini düşündüğünü belirtti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Ramazan Bayramı Öncesi Esnaf Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement