Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 Milyon Liralık Ödenek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 Milyon Liralık Ödenek

14.01.2013 15:01

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 milyon lira ödenek sağladıklarını bildirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 milyon lira ödenek sağladıklarını bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile birlikte Başbakan Erdoğan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşerek ilin sıkıntılarını ilettiklerini belirtti.

İl Özel İdaresi'nin kendisine gelen tüm talepleri karşılamasında hem mevcut araç parkı, hem de maddi imkanlarının yetersiz kaldığı ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Maliye Bakanımız ve Başbakanımız ile görüşerek ilimizin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını kendilerine ilettik. Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 2012 yılı bütçesinden 3 milyon TL ek ödenek verilmesi talimatını veren Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödeneği köy yollarımızın iyileştirilmesi, büyük köylerimizden başlayarak köy içlerinin kilit parke yapılması, uygun köylere çocuk parkları yapılması, araçlarımızın yenilenmesi ve kuracağımız jeotermal organize sera bölgesine içme suyu götürülmesi gibi öncelikli ihtiyaçlarımız için kullanacağız. İlimiz için hayırlı olsun."

Yayıncı: Abdullah Yıldız - KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 Milyon Liralık Ödenek - Son Dakika


Advertisement