Kışanak'a Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kışanak'a Ziyaretler Sürüyor

Kışanak\'a Ziyaretler Sürüyor

Diyarbakır Genç İşadamları Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

30.04.2014 16:27

Diyarbakır Genç İşadamları Derneği Başkanı M. Remzi Kaymak ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarına yapılan ziyaretler sürüyor. Eşbaşkanlardan Gültan Kışanak'ı Diyarbakır Genç İşadamları Derneği Başkanı M. Remzi Kaymak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun ile Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindekiler ziyaret etti.

İlk olarak Diyarbakır Genç İşadamları Derneği Başkanı M. Remzi Kaymak ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Kışanak, eskiden toplumun daha çok kan bağının önemli olduğu bir dönemi yaşadığını, ama bugün daha demokratik, daha modern bir toplum inşası içerisinde olduklarını söyledi.
Geleneklerin son derece önemli olduğunu, kötü ve geçmişi olmayanın geleceği de olamayacağını belirten Kışanak, "Ama kendimizi geleceğe hazırlarken her zaman değişime açık tutmak durumundayız" dedi. Diyarbakır'ın genç bir nüfusu olduğunu belirten Kışanak, gençlerin hayatın her alanında var olması gerektiğini söyledi. Kışanak, gençlerin ekonomiye, ticarete, eğitime kendisini katması ve göstermesi gerektiğini belirtti.
Kaymak da hem iş dünyası olarak, hem iş camiası olarak sosyal projelerle memlekete hizmet etmek amacında olduklarını söyledi. Kendileri için yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu belirten Kaymak, "İsteriz ki yerel yönetimlerimizle iç içe olalım, gidip gelmelerimiz, istişarelerimiz hep devam etsin" dedi. Kendilerine düşen bir görev olduğunda bunu seve seve yapacaklarını ifade eden Kaymak, Diyarbakır'ın önemli bir kent olduğunun altını çizdi.
Daha sonra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun ile Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve beraberindekiler Kışanak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kışanak'a Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement