Kızılcahamam'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti

Kızılcahamam\'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali'nin üçüncü gününde Serhan Korhan, İbrahim Altınışık, Grup Kolpa ve Rafet El Roman konserleri verildi.

18.08.2013 17:26

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali'nin üçüncü gününde Serhan Korhan, İbrahim Altınışık, Grup Kolpa ve Rafet El Roman konserleri verildi.

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali'nin üçüncü gününde Soğuksu Milli Parkı Festival Alanı'nı dolduran binlerce kişi Kolpa ve Rafet El Roman konserleriyle coştu. Düzenlenen etkinlik kapsamında; Kızılcahamam Belediyesi tarafından SBS sınavında dereceye giren öğrenciler ile üniversiteyi kazanarak ilçede dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi. Öğrencilere hediyelerini Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, İlçe Emniyet Müdürü Kubilay Koç, İlçe Milli Eğitim Müdür Ekrem Demirtaş ve İlçe Tapu Sicil Müdürü Cengiz Şimşir verdi.

Serhan Korhan, İbrahim Altınışık, Grup Kolpa ve Rafet El Roman birbirinden güzel şarkılarını Kızılcahamalılar için seslendirirken, Kolpa ve Rafet El Roman'ın söylediği şarkılara konser alanını dolduran binlerce kişi eşlik etti.

Konser'de son olarak sahneye çıkan Rafet El Roman'a Kızılcahamam Belediye Başkanı Ünal ve MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün günün hatırası olarak bir plaket sundu.

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali'nin üçüncü günü konser sonrası Kaplıca Parkı'nda; ilçenin önemli adetlerinden olan "Sinsin Oyunu", Oğuzhan Er konseri ve havai fişek gösterileri gerçekleşti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement