Koca Çınar Yaşam Merkezlerini Ziyaret Eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: "Sizi Asla Yalnız Bırakmayacağız" - Son Dakika
Yerel

Koca Çınar Yaşam Merkezlerini Ziyaret Eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: "Sizi Asla Yalnız Bırakmayacağız"

Koca Çınar Yaşam Merkezlerini Ziyaret Eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: "Sizi Asla Yalnız Bırakmayacağız"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nda Koça Çınar Yaşam Merkezlerini ziyaret ederek “Biz, sizi seviyoruz. Devletimizin yapmadığı işi, yerel yönetimler olarak bizler yapmaya çalışıyoruz. Vadişehir Mahallesi’nde çalışmaları devam eden yatılı bir yaşlı bakım merkezini kısa sürede tamamlayacağız. Sizi asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

23.03.2023 12:54  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 'Yaşlılara Saygı Haftası'nda Koça Çınar Yaşam Merkezlerini ziyaret ederek "Biz, sizi seviyoruz. Devletimizin yapmadığı işi, yerel yönetimler olarak bizler yapmaya çalışıyoruz. Vadişehir Mahallesi'nde çalışmaları devam eden yatılı bir yaşlı bakım merkezini kısa sürede tamamlayacağız. Sizi asla yalnız bırakmayacağız" dedi.

İleri yaştaki yurttaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri; bir araya gelerek üretmeleri, eğlenmeleri ve kaliteli zaman geçirmeleri için Emek Mahallesi Zümrüt Park içi ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri'nde Koça Çınar Yaşam Merkezleri açan Odunpazarı Belediyesi, 18–24 Mart günleri arsında kutlanan 'Yaşlılara Saygı Haftası'nda da yurttaşları yalnız bırakmadı. Başkan Kurt, Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde düzenlenen etkinliklere katılarak gösterileri izledi; yurttaşlarla sohbet etti.

İlk etkinlik Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri'nde bulunan Kadir Akkuş Halk Merkezi içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi'nde yapıldı. Kendi yazdıkları piyesi oynayan ve Koca Çınar Yaşam Merkezi'ni anlatan manileri okuyan yurttaşlar hep birlikte türküler söyledi. Türkülere Başkan Kurt da eşlik etti. İkinci etkinlik ise Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi'nde yapıldı. Etkinlikte Koca Çınar müdavimleri, şiirler ile kendi yazdıkları kompozisyonları okudu, etkinliğe katılan Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) korosu ile birlikte türküler söyledi.

Etkinlik sonunda konuşan Kurt, sosyal devletin yapması gerekenleri Odunpazarı Belediyesi'nin yerine getirdiğini kaydetti. Vadişehir Mahallesi'nde çalışmaları devam eden yatılı yaşlı bakım merkezinin çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Kurt, "Biz, sizi asla yalnız bırakmayacağız. Türkiye'de insanlar emekli olduktan sonra yapacak iş bulamıyor. Devlet emekli olunca vazgeçiyor. 65'e kadar çalış, ondan sonra ne yaparsan yap diyor. Bu olmaz… Bizim, 65 yaşına kadar çalışan, yorulan, ülkeye bir şeyler katan büyüklerimize borcumuzu ödememiz lazım. Biz, sizi seviyoruz. Devletimizin yapmadığı işi, yerel yönetimler olarak bizler yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Koca Çınar Yaşam Merkezlerini Ziyaret Eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: 'Sizi Asla Yalnız Bırakmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement