Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Açıklaması

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Temsilcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

27.03.2015 13:04

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Temsilcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Metin Alan ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında genel bir bilgi verdi. Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Yapıda bir kültür ve estetik oluşturalım" diyerek, ilgili kurum ve kuruluşlarının bu konuda projeler üretmesini istedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç'ün de hazır bulunduğu ziyarette, sektörün geldiği nokta ve yapılması gereken çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapıldı. Başkan Karaosmanoğlu, "Müteahhitlerden insana güven veren, çevreyle bütünleşmiş projeler üretmesini istiyorum. Yapıda bir kültür ve estetik oluşturalım. Yapı Müteahhitleri Derneği üyelerinin bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum. Amacımız daha güzel şehri beraber oluşturmak" dedi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ın da hazır bulunduğu ziyarette Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Metin Alan, sektörün gelişmesi noktasında yapılması gerekenleri Başkan Karaosmanoğlu'na aktardı. Başkan Karaosmanoğlu da, kent genelinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren diğer müteahhitlerle de bir araya gelerek, genel bir değerlendirme yapılmasını istedi. Dernek başkanı Alan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bütün birimleriyle uyum içerisinde çalışarak, üyeleriyle kentin menfaatine dönük projeler üretmek istediklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement