Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: "Halkımız, AK Parti Kadrolarından Büyük Ölçüde Memnun, Bunu da Verdiği Destekle Gösteriyor" - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: "Halkımız, AK Parti Kadrolarından Büyük Ölçüde Memnun, Bunu da Verdiği Destekle Gösteriyor"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, halkın AK parti kadrolarından büyük ölçüde memnun olduğunu belirterek, halkın memnuniyetini verdiği destekle gösterdiğini söyledi.

04.01.2012 12:20

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, halkın AK parti kadrolarından büyük ölçüde memnun olduğunu belirterek, halkın memnuniyetini verdiği destekle gösterdiğini söyledi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetim kurulu üyelerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde konuşan Karaosmanoğlu, Yücel ve yönetimine yeni görevlerinde başarı diledi.

Siyasetin hizmet yeri olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, "Gölcük teşkilatımız bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra da güzel, verimli, bereketli, hizmetler yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Büyükşehir'in Gölcük'te önemli hizmetler yaptığını belirten Karaosmanoğlu,

"Vatandaş da bizden hizmet bekliyor. Halkımız, AK Parti kadrolarından büyük ölçüde memnun, bunu da verdiği destekle gösteriyor. Sürekli artan bir ivmeyle hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımızın beklentileri arttıkça, bizim de hizmet çıtamız yükseliyor. Bu hizmetleri halkımızla el ele vererek yapıyoruz, teşkilatlarımız da bize yön gösteriyor" şeklinde konuştu.

Yücel ise Gölcüklüler olarak Karaosmanoğlu'nu çok sevdiklerini kaydederek,

"Ben ve arkadaşlarımız Gölcük halkına hizmet vermekte çok heyecanlıyız. Bizim yanımızda, Gölcük'ün ve Gölcük halkının her zaman yanında olduğunuzu biliyoruz. Hizmetlere katkı sağlamaya hazırız. Gölcük halkı, Büyükşehir'e olan memnuniyetini her zaman dile getiriyor" diye konuştu.

Yücel, ilk yönetim kurulu toplantısında, bütün yönetim kurulu üyelerinin sigarayı bırakma kararı aldığını ve yönetimde sigara içen hiç kimsenin kalmadığını da sözlerine ekledi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: 'Halkımız, AK Parti Kadrolarından Büyük Ölçüde Memnun, Bunu da Verdiği Destekle Gösteriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement