Kocaeli Ticaret Odası'ndan Düzce Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Ticaret Odası'ndan Düzce Tso'ya Ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası\'ndan Düzce Tso\'ya Ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Altıncı Meslek Grubu üyeleri, Düzce TSO 4. Meslek Komitesi Üyeleriyle bir araya geldi.

06.01.2014 11:54

Kocaeli Ticaret Odası Altıncı Meslek Grubu üyeleri, Düzce TSO 4. Meslek Komitesi Üyeleriyle bir araya geldi.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Şengöz, 6. Meslek Komitesi Başkanı Bahattin Karaaslan ve 6. Meslek Komitesi Üyeleri ile Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, 4. Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Bilal Türkan, Eyüp Topçu ve Engin Er, 4. Meslek Komitesi Başkanı Tahir Çengel ile komite üyeleri katıldı. Toplantıya Düzce 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak da katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Düzce TSO Başkan Vekili Mehmet Danışmaz, Kocaeli Ticaret Odası ile birçok ortak çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Danışmaz, Meslek Komitelerinin odalar için önemli çalışma alanları olduğunu belirterek, her iki ilin meslek komitelerinin ortak çalışmalar yapacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KTO'nun bu dönemde gerçekleştirdiği projeleri sıralarken, yapılmak istenen ve gündeme alınan projelerden de bahsetti.

Karagöz, Düzce TSO ile birçok konuda işbirliği yaptıklarını ve bu işbirliği süreçlerinin gün geçtikçe çoğalacağını ifade etti.

Düzce TSO 4. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Eyüp Topçu, kişisel önceliğinin fuarlar olduğunu, Kocaeli ve Düzce odalarının bu konuda daha aktif ve üretken olmaları gerektiğini söyledi.

Düzce TSO Başkan Vekili Mehmet Danışmaz, fuarlar konusu gündeme geldiğinde, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SANTEK 13 fuarı için hayli uğraş verdiklerini, fuara Düzce'den tek bir firmanın katıldığını söyledi.

Danışmaz, "Arkadaşlarımız bu fuar için yazılı ve görsel basında ilanlar, haberler yayınladılar. Yetmedi, tek tek firmalarımız dolaşılarak katılım göstermeleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Katılımın düşük olacağı belli olunca biz de oda olarak oradan bir stant kiraladık ve bu stantta Düzce'den 35 firmanın katalog ve görsellerine yer verdik" dedi.

Sohbet havasında devam eden toplantı, yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Ticaret Odası'ndan Düzce Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement