Köksal: "Malatya 100 Yılık Geleceği İçin Karar Verecek" - Son Dakika
Yerel

Köksal: "Malatya 100 Yılık Geleceği İçin Karar Verecek"

Köksal: "Malatya 100 Yılık Geleceği İçin Karar Verecek"

Saadet Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Mimar Yaşar Köksal, Paşaköşkü'nde esnafı ziyaret ederek, “Malatya halkı bu seçimde 100 yıllık geleceğinin kararını verecek” dedi.

20.02.2014 17:34

Saadet Partisi'nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Mimar Yaşar Köksal, Paşaköşkü'nde esnafı ziyaret ederek, "Malatya halkı bu seçimde 100 yıllık geleceğinin kararını verecek" dedi.

Beraberindeki partililerle birlikte Paşaköşkü'nde ziyaretlerde bulunan Mimar Köksal vatandaşlarla sohbet edip, onlardan oy istedi.

Paşaköşkünde özel bir sağlık merkezinde bayanlar ile bir araya gelen Mimar Köksal, Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla, 30 Marta 2014 Yerel Seçiminin öneminin bir kat daha arttığını ifade etti.

Köksal, şunları söyledi:

"Malatya halkı vereceği kararla ya rutin belediyecilik hizmetlerinin devam ettiği, büyük bir köy olacak, ya da büyük hizmetlerle, büyük hedeflerle vizyon projelerle bir cazibe merkezi bir bölge şehri haline gelecektir. Bizler Saadet Partisi olarak yüreği Malatya sevgisi dolan iyi bir ekiple karşınızdayız. Battalgazi'de İnşaat mühendisi bir kardeşiniz, Büyükşehirde zaten tanıyorsunuz. Değil Belediye Başkanlığı, Bakanlık, Başbakanlık yapacak bir isim Ahmet Münir Erkal Bey, Yeşilyurt'da da Mimar olarak ben varım. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Gayret bizden, teveccüh sizden, Takdir Allah'tan, diyoruz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köksal: 'Malatya 100 Yılık Geleceği İçin Karar Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement