Köktaş: "Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Kesinlikle Fırsat Verilmeyecek" - Son Dakika
Yerel

Köktaş: "Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Kesinlikle Fırsat Verilmeyecek"

Köktaş: "Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Kesinlikle Fırsat Verilmeyecek"

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Fuat Köktaş, "Ülkemizi bölmek, parçalara ayırmak, istiklalimizi yok etmek, istikbalimizi karartmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyecektir" dedi.

14.10.2015 16:01

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Fuat Köktaş, "Ülkemizi bölmek, parçalara ayırmak, istiklalimizi yok etmek, istikbalimizi karartmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyecektir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy, Çarşamba, Canik ve İlkadım ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Programlarına Tekkeköy ilçesinde Anadolu Aslanları İşadamları Samsun Şubesi (ASKON) Başkanı Furkan Okudan ve yönetimi tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında esnaf, sanayici ve işadamları ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra Çarşamba Orta Mahalle'de esnaf ziyareti yaptı. Çay ocaklarında oturan hemşehrileri ile bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Erçal ile birlikte Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler, Samsun Hurda Alıcı ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Nazmi Kaçak, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi ve Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan'ı ziyaret eden Milletvekili Köktaş, yönetim kurulu ve üyeler ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programlarda gündeme ve 1 Kasım seçimlerine yönelik konuşmalar yapan Milletvekili Köktaş, "Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısının hedefi Ülkemizin birliğini, dirliğini ve kardeşliğini bozmak, insanlar arasındaki sevgi, saygı, birlik ve dirlik anlayışını, bağlarını ve köprülerini yok etmek adına yapılmıştır. Gerçekleştirilen bu terör olayını bir kez daha lanetliyor, hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnsanlarımızı birbirinin karşına dikmek, ülkemizin bugüne kadar olan kazanımlarını yok etmek, içine kapanmış ülkeye dönüştürmek ve başka başka hesaplarla yapılan bu saldırıyı kim, hangi hesabı yaparak yapsın onların hepsinin bilmesi gereken bir şey var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti bütün oyunları ve hesapları bozacak güç ve kudrete sahiptir. Bu oyunları milletimiz ile birlikte bugüne kadar bozduk. Allah'ın izniyle bundan sonra da bozmaya devam edeceğiz. Her saldırı karşısında bizim birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize sahip çıkan ve bunu tahkim eden bir anlayışla hareket etmemiz gerekir. Çünkü bu saldırıyı yapanlarla mücadele etmek, devletimizin hükümetimizin güvenlik güçlerimizin öncelikli vazifesidir. Onlar gerekenleri yapıyorlar. Yapmaya da devam edeceklerdir" diye konuştu.

Köktaş açıklamasını şöyle tamamladı: "Türkiye'yi bölmek, parçalara ayırmak, istiklalimizi yok etmek, istikbalimizi karartmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyecek. 13 yıl içinde Türkiye'nin doğusuyla batısını, kuzeyiyle güneyini, her bir köşesini birleştiren bir birlik siyaseti takip ettik. Her meselenin çözümü için gayret sarf ettik ve her meselenin çözümünde mutlaka milletimizle birlikte hareket ettik. Şimdi de 1 Kasım'a doğru yürürken milli birliğimizin, beraberliğimizin adresi AK Parti'dir. AK Parti daima istikrar için çaba gösteren, siyasetini istikrar kavramı üzerine kuran bir parti olmuştur. Bu anlamda ülkemizde AK Parti iktidarı ile birlikte güçlenen ve kuvvetlenen istikrar ve güven ortamının devamı için milletimizden yine güçlü bir ses istiyoruz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş: 'Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Kesinlikle Fırsat Verilmeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement