Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Basın Sözcüsü Güven Öten, zorlu Karşıyaka deplasmanından galibiyetle dönüp, Süper Lig iddialarını sürdüreceklerini belirtti.
Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Karşıyaka ile zor bir maça çıkacaklarını söyledi.
Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını ifade eden Öten, Kartalspor yenilgisinin ardından kazanılan Denizlispor maçıyla morallerin de yerinde olduğunu vurguladı.
Bank Asya'da takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunu anlatan Öten, "Puan farkları çok az olduğu için "deplasmanda beraberlik iyidir" deme gibi bir lüksünüz yok. Her maç final havasında ve mutlaka kazanmak için çıkmanız gerekiyor. İzmir'de etkili taraftar desteği olan Karşıyaka ile oynayacağız. Gollü güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Zorlu Karşıyaka deplasmanından da galibiyetle dönüp Süper Lig iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.
İzmir'de çok sayıda Konyalının yaşadığına dikkati çeken Öten, Konyalıların Konyaspor'u yalnız bırakmaması gerektiğini dile getirdi.
- KONYA
Son Dakika › Yerel › Konyaspor Basın Sözcüsü Öten.'Zorlu Karşıyaka Deplasmanından da Galibiyetle Dönüp Süper Lig... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?