Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Güller."İlk Günkü Gibi Umudumuzu Taze Tutuyoruz ve Bu Yarışın... - Son Dakika
Yerel

Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Güller."İlk Günkü Gibi Umudumuzu Taze Tutuyoruz ve Bu Yarışın...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Körfez Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Serhat Güller, umutlarını ilk günkü gibi taze tuttuklarını belirterek, her zaman ligdeki yarışın içinde olacaklarını söyledi.

25.01.2012 17:40

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Körfez Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Serhat Güller, umutlarını ilk günkü gibi taze tuttuklarını belirterek, her zaman ligdeki yarışın içinde olacaklarını söyledi.

Güller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 4-0 mağlup oldukları Çankırıspor maçında hava şartlarının çok kötü olduğunu, karlı ve buzlu bir zeminde mücadele ettiklerini söyledi.

Çankırıspor maçında takım olarak hem defansif hem hücum anlamında çok fazla kişisel hata yapıldığını ve bunun sonucunda kalelerinde goller gördüklerini kaydeden Güller, "Yapılmayacak ne kadar hata varsa bu maçta yaptık. Böyle farklı mağlup olmak bize yakışmadı. Mağlup olmaktan ziyade, kazanmak adına çok fazla mücadele gösterememek bizi biraz rahatsız etti" dedi.

Genel anlamda bakıldığında başarı çizgisine sahip olduklarını ve bu çizgiyi tekrar yakalayacaklarını ifade eden Güller, "İki maçın sonucuna bakarak çok karamsar olmaya gerek yok. Bu, uzun bir maraton. Tecrübeli bir ekibimiz var. Eksikliklerimizi bu hafta sonuna kadar en azından yapacağımız 2-3 transferle de kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

"İleriye dönük olarak karamsar bir tablomuz, bir düşüncemiz yok. Hala ilk günkü gibi umudumuzu taze tutuyoruz ve bu yarışın hep içerisinde olacağız" diyen Güller, şöyle konuştu:

"Bu hafta Adıyaman deplasmanına gideceğiz. Tabi ki oynayıp kaybettiğimiz iki maçtan sonra özellikle oyuncularımız morallerini biraz bozdu. Bu hafta bu konunun üzerinde özellike duruyoruz. Onları tekrar motive etmeye çalışıyoruz, psikolojik anlamda destek vermeye çalışıyoruz. Tabi kazanmamız gerekiyor. Her zaman oyuncularımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Çok alternatifli bir kadromuz yok ama elimizdeki oyuncularımıza da her türlü desteği vererek, özellikle psikolojik anlamda destek vererek bu maça hazırlanıyoruz."

Mücadele ettikleri gruptaki bütün takımların birbirlerini yenebildiklerini ve 3 veya 4 hafta boyunca kazanan takımların ligin üst sıralarına yükselebildiğine dikkati çeken Güller, bundan sonraki hedeflerinin seri halinde kazanmak olduğunu söyledi.

Futbolcuların sakatlıklarına da değinen Güller, Mehmet Albayrak'ın sakatlığından dolayı sezonu kapattığını, Gökhan Bozkaya'nın da sakat olduğunu belirtti.

Takım kadrosunun 20 kişiden oluştuğunu, sakatlık ve cezalı oldukları durumlarda sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Güller, kadronun biraz alternatifli hale getirilmesi için yönetimin çalıştığını kaydetti.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Güller.'İlk Günkü Gibi Umudumuzu Taze Tutuyoruz ve Bu Yarışın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement