Köstebekgiller Canlı Sahne Gösterisi ile Sanko Park'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Köstebekgiller Canlı Sahne Gösterisi ile Sanko Park'a Geliyor

Köstebekgiller Canlı Sahne Gösterisi ile Sanko Park\'a Geliyor

TRT Çocuk Kanalı’nda yayınlanan ve çocukların beğeni ile izlediği Köstebekgiller, Sanko Park’ta canlı sahne gösterisi yapacak.

21.01.2016 19:08

TRT Çocuk Kanalı'nda yayınlanan ve çocukların beğeni ile izlediği Köstebekgiller, Sanko Park'ta canlı sahne gösterisi yapacak.

Türkiye'de ilk defa denenen yarı animasyon bir çocuk dizisi projesi olan Köstebekgiller, en çok izlenen 5 çizgi film arasında yer alıyor. Köstebekgiller, 23 – 29 Ocak 2016 tarihlerinde, Köstebekgiller Sanko Park'ta çocuk hayranlarıyla buluşacak. Köstebekgiller'in en sevimli üyelerinden olan Boyo, Süslü ve Kosteban tüm gün Sanko Park'ta dolaşacak, çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak. Köstebekgiller için özel olarak kurulacak alanda birbirinden eğlenceli aktiviteler olacak. Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu, düzenledikleri etkinliklerin çocuk gelişimciler gözetiminde gerçekleştirildiğine dikkati çekerek, "Maske boyama faaliyetleriyle eğlenceli maskeler, Köstebek ailesinin sevimli üyeleri ile birlikte sahne aktiviteleri ve Köstebekgiller ile unutulmaz bir hatıra fotoğrafı çocukları bekliyor. Aktivite'ye katılan çocuklar birbirinden güzel sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak" dedi.

SANKO PARK

Gaziantep'te 2009'da hizmete giren ve bölgenin "yaşam alanı" haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor. Sanko Park, kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520 metrekare kiralanabilir alanda hizmet veriyor. Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100'e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuluyor. Gaziantep'in 'tam kalbinde' bulunan Sanko Park'a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10: 00-22: 00 saatleri arasında hizmet veriyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köstebekgiller Canlı Sahne Gösterisi ile Sanko Park'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement