Köy Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Köy Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

Köy Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı
06.11.2016 11:40

Muş’un Malazgirt ilçesinde, öğretmenler tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar, öğrencilere dağıtıldı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde, öğretmenler tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar, öğrencilere dağıtıldı.

Malazgirt ilçesine bağlı Dolabaş Köyü İlkokulu öğretmenleri, maddi durumu düşük öğrenciler için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar, Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya'nın katılımıyla öğrencilere dağıtıldı. Yardım dağıtım töreninde bir konuşma yapan müdür Kaya, "Öğretmenlerimizin sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya çerçevesinde getirttikleri kırtasiye malzemeleri ve oyuncakları öğrencilerimize dağıttık. Öğretmenlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha önce hiç görmedikleri oyuncaklarla oynamanın mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler ise öğretmenlerine teşekkür ettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı - Son Dakika


Advertisement