Kozan'daki Sendika Temsilcilerinin Toplu Konut İsteği - Son Dakika
Yerel

Kozan'daki Sendika Temsilcilerinin Toplu Konut İsteği

Kozan'da, Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı ziyaret ederek, istek ve dileklerini iletti.

15.02.2012 15:40

Kozan'da, Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı ziyaret ederek, istek ve dileklerini iletti.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Özgan'ı makamında ziyaret eden sendika temsilcileri, ilçeye yapılan hizmetler için teşekkür ettiler ve temsil ettikleri sendika üyelerinin dilek ve isteklerini ilettiler.

Temsilciler, ziyarette, ortak karar olarak belirledikleri memurlar için ilçede yeniden bir toplu konut çalışması yapılması için girişimde bulunması arzusunu dile getirdiler.

Başkan Kazım Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "TOKİ tarafından 864 konut yapıldı. Bu konuda yeniden girişimde bulunabiliriz. Diğer istekleri yerine getirmek için de gayret göstereceğiz" dedi.

Ziyarete, Memur-Sen Temsilcisi Zekeriye Büyümez, Sağlık-Sen temsilcisi Çağlar Çoban, Diyanet-Sen temsilcisi Yusuf Kaplan, Toç-Bir Sen-1 temsilcisi Beyhan Altıntaş, Toç Bir Sen-2 temsilcisi Bülent Tanrıverdi, Eğitim Bir-Sen temsilcisi Ahmet Sönmez ve Bem Bir-Sen temsilcisi Ali Atçıoğlu'nun katıldığı bildirildi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan'daki Sendika Temsilcilerinin Toplu Konut İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement