KSBÜ, 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenledi - Son Dakika
Yerel

KSBÜ, 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenledi

KSBÜ, 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenledi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası'nda başarılı olan yarışmacılara ödülleri takdim edildi. Turnuva ödül törenine KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ve Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdür V. Turhan Yavuz katıldı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, turnuvada başarılı olan yarışmacıları tebrik ederek, satrançın hekimlikle benzerliklerini vurguladı ve çocukların mutlu bir dünyada yaşamasını temenni etti.

11.03.2024 13:59  Güncelleme: 14:03

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva sonucu başarılı olan yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Turnuva ödül törenine; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ile Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdür V. Turhan Yavuz, yarışmacılar ve aileler katıldı.

Farklı yaş kategorilerinde düzenlenen turnuvada başarılı olan yarışmacıları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, "Satranç hekimliğin bir alt dalı gibidir. Tıpkı satrançta olduğu gibi hekimlikte de önce planlama sonra uygulama vardır. Bu turnuva vesilesi ile çocuklarımızın yüzlerinin hep güldüğü ve barış içinde yaşayacağımız bir dünya temenni ediyorum. Gireceğimiz Ramazan ayının da hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KSBÜ, 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement