Ktso Başkanı Namal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ktso Başkanı Namal Açıklaması

Ktso Başkanı Namal Açıklaması

"Endüstri ve serbest bölge, Karabük’ün geleceği için önemli bir proje"

18.08.2014 17:30

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, oluşturulacak endüstri ve serbest bölgenin, Karabük'ün geleceği için önemli olduğunu söyledi.

Namal, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Sanayi ve Ticaret Şurası'na katıldıklarını ve burada önemli görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Eskipazar ilçesi İsmetpaşa bölgesine kurulması düşünülen endüstri ve serbest bölge için Bakanlar Kurulu Kararı'nın gerektiğini ifade eden Namal, şunları kaydetti:

" Şura sonunda hazırlanan kitapçığa dört maddeyi yazdırdık. Karayolları bağlantımız, Filyos Limanı'nın üst yapı ihalesi, Yenice ilçemiz için orman ürünleri ve Eflani ilçemiz içinde tarımsal ve hayvancılık ile ilgili organize sanayi bölgelerinin yapılması konusunda sunumumuzu yaptık. Destekçilerimiz siyasetçilerdir. Karabük milletvekillerimiz ve yerelde de belediye başkanımızın destekleri ile hep birlikte Karabük'ümüzü kalkındırabiliriz. Eğer endüstri ve serbest bölgesini kurabilirsek Karabük'ün 20-30 yılını garanti altına alınacak. Endüstri ve serbest bölge, Karabük'ün geleceği için önemli bir proje. Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin bu konuyu Başbakanımız ile görüşeceğini ifade ettiler. Gerekli bilgileri kendilerine ulaştırdık."

Namal, toplantıda TSO hizmet binası inşaatı, meslek koleji ve Organize Sanayi Bölgesi konularında da bilgiler aktardı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ktso Başkanı Namal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement