Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonası

Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonası
13.05.2016 17:38

Özel Sanko Okulları Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Takımı, Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında bölge birincisi oldu.

Özel Sanko Okulları Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Takımı, Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında bölge birincisi oldu.

Elazığ'da düzenlenen bölge şampiyonasında, Semiha Ceyda Şahin, İrem Orhan, Defne Ulu ve Ilgın Miraysu Şahin'den oluşan Özel Sanko Okulları Küçük Kız Masa Tenisi Takımı ile Mert Durucu, Mehmet Kaan Ertürküner, Kahraman Eruslu, Can Akçan ve Emirhan Durur'un yer aldığı Özel Sanko Okulları Küçük Erkek Masa Tenisi Takımı, gruplarından birinci çıkarak bölge birinciliğini kimseye bırakmadılar.

Özel Sanko Okulları Raket Sporları Baş Antrenörü İbrahim Akbağ, iki takımının da Türkiye'nin en iyi ilk 14 takımı arasında yer almasının ve Türkiye şampiyonasında Gaziantep'i temsil edecek olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Akbağ, Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasının 27-30 Mayıs'ta Kastamonu'da düzenleneceğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Kız ve Erkek Masa Tenisi Bölge Şampiyonası - Son Dakika


Advertisement