Küçük Sporcuların Sertifika Sevinci - Son Dakika
Yerel

Küçük Sporcuların Sertifika Sevinci

Küçük Sporcuların Sertifika Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen 'Kış Spor Okulları'ndan yararlanan bin 300 küçük sporcu, sertifikalarını törenle aldı.

06.05.2012 12:57

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye spor Kulübü tarafından düzenlenen 'Kış Spor Okulları'ndan yararlanan bin 300 küçük sporcu, sertifikalarını törenle aldı.

Çocuklara spor bilincinin aşılanması, daha çok öğrencinin hayatlarına sporla yön çizmeleri ve sağlıklı yaşama alışkanlığı kazanmaları adına gerçekleştirilen kış spor okulları, her geçen yıl artan bir ilgiyle gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu yıl 15 Ekim Cumartesi ile 29 Nisan Cumartesi tarihleri arasında basketbol, voleybol, tenis, karate, bilardo, masa tenisi, yüzme ve güreş olmak üzere 8 dalda gerçekleştirilen eğitimlerden bin 300 çocuk yararlandı. 7 ile 15 yaşları arasındaki çocukların katıldığı eğitimlerin sertifika töreni ise Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün Acemler'deki spor salonunda gerçekleştirildi. Ödül törenine basketbol, voleybol ve karate branşlarında kurslara katılan sporcular katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Güreş Federasyonu Asbaşkanı Abdullah Karadağ ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak, kursları başarıyla tamamlayan sporcuları tebrik ederek sertifikalarını verdi. Karadağ, Büyükşehir Belediyesi'nin sporu ve sporcuyu önemsediğini söylediği konuşmasında, çocukların spora teşvik edilmesi konusunda da ailelerden destek istedi. Karadağ, "Türkiye ve Bursa sporda da her geçen gün başarılarını gözler önüne seriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya en büyük önemi veren belediyeler arasında yer alıyor. Sporcularımız, sadece Bursa'da değil hem bölgesel turnuvalarda hem de ulusal ve uluslararası arenalarda Bursa'yı ve Türkiye'yi başarıyla temsil edecek, Türk Bayrağı'mızı gururla dalgalandıracaklar. Biz gençlerimize güveniyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, uzman antrenörler tarafından eğitimlerin verildiği kış spor okullarında bu yıl basketbolda 500, voleybolda 400, tenis, karate ve yüzmede 100'er, bilardoda 10, masa tenisinde 70 ve güreşte de 20 sporcu eğitim aldı.

(YS)

06.05.2012 12: 37: 26

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Sporcuların Sertifika Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement