Kur'an Kursu Öğrencileri Afrika'ya Yardım Kampanyasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencileri Afrika'ya Yardım Kampanyasına Katıldı

Göksun ilçesine bağlı Büyükkızılcık beldesi yaz Kur'an kursu öğrencileri, harçlıklardan biriktirdikleri paraları Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açtığı "Afrika'ya Yardım" kampanyasına bağışladılar.

12.08.2011 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göksun ilçesine bağlı Büyükkızılcık beldesi yaz Kur'an kursu öğrencileri, harçlıklardan biriktirdikleri paraları Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açtığı " Afrika'ya Yardım" kampanyasına bağışladılar.

İmam Ebu Bekir Demir, bir grup kurs öğrencisiyle beraber İlçe Müftüsü Süleyman Şahin'i ziyaret ederek, öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları 110 lirayı Afrika?'a göndermek üzerek teslim etti.

Şahin, bu anlamlı bağışlarından dolayı öğrencilere, onları yetiştiren anne babalarına ve kurs hocalarına teşekkür ederek, "Bu bağış çok şeyler ifade etmektedir. İnşallah Afrika'daki bu yangın tüm Müslümanların yardımıyla söndürülecektir" dedi.

Kurs öğrencisi Mükerrem Arslan, "Geçen hafta hocamız bize Afrika'daki Müslüman kardeşlerimizin durumunu anlatan bir video izletti. Bizde arkadaşlarımızla Afrika'ya yardım etmeye karar verirdik. Çünkü onlar çok zor durumdalar. Açlık ve susuzluktan çocuklar ölüyor. Onlar bizim sahip olduğumuz nimetlere sahip değiller. Bizim birçok elbisemiz var, ancak onların üzerinde elbiseye bile benzemeyen bir bez parçası var" dedi.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencileri Afrika'ya Yardım Kampanyasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement