Darende Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.
Belediye Başkanı İsa Özkan, makamında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Bayramlar, milletimiz, İslam dünyası ve insanlık için önemli günlerdir. Kültürümüzde çok önemli yeri olan bu günleri önemsiyoruz. Geçmişten gelen bir geleneği sürdürmek, hepimizi sevindiriyor ve birlikteliğimizi diri tutuyor. Bunun kıymeti bilinerek, gelecek nesillere aktarılması gerektiğini düşünüyorum. Bayramın huzur, barış ve beraberliğe büyük katkılar sağladığına inanıyorum" dedi.
Bayramlaşma programına, Darendeli olan Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök de katıldı. Sürenkök, bayramı baba ocağında hemşehrileriyle geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Programa, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Muhabir: Aslan Tektaş
Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Kurban Bayramı'nı Kutluyoruz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.