Kuşadası Belediyesi, Alt ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Belediyesi, Alt ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi, Alt ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi, kentin alt ve üstyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirmek amacıyla yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, modern ve estetik bir turizm kenti oluşturma hedefiyle 7/24 kesintisiz mesai harcıyor. Yol yapım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt dökümü, yağmur suyu hattı ve kilit parke taşı döşeme gibi işlemler gerçekleştiriliyor. Kuşadası'ndaki konforlu yolların sayısı her geçen gün artıyor.

20.01.2024 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üstyapıyı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mesai kavramı gözetmeksizin Kuşadası'nda hizmet üretmek için mesai harcıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in talimatıyla Kuşadası Belediyesi tarafından kentin alt ve üstyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirmek amacıyla yürütülen yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları kent merkezi ve merkeze uzak mahallerde eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 60 kişilik ekip, modern ve estetik bir turizm kenti oluşturma hedefiyle 7/24 esasına göre kesintisiz mesai harcıyor.

Yol yapım çalışmalarında ekiplerce belirlenen program dahilinde sıcak asfalt dökümüne hazırlık, yağmur suyu hattı ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Kaldırım ve bordür imalatı da gerçekleştiren ekipler, Türkiye'nin turizm başkenti Kuşadası'ndaki konforlu yolların sayısını her geçen gün artırıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kuşadası Belediyesi, Alt ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement