Kuşadası'da Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'da Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldı

Kuşadası\'da Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldı

Kuşadası Ticaret Odasının düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları, törenle sertifikalarını aldı.

25.11.2013 07:59  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Çalışma ve İş Kurumu tarafından finanse edilen ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Ötaş, Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Vedat Ali Talmaç, İrfan Yiğit, Seydi Yıkılmaz, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Kuşadası Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, yeni girişimci adayları ve aileleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi yaptığı açılış konuşmasında, ülkemizin cesur girişimcilere ihtiyacı olduğunu, belgelerini alan girişimci adaylarının KOSGEB Desteğiyle de işyerlerini açtıktan sonra yanlarında personel çalıştıracaklarını ve istihdama katkıda bulunacaklarını sözlerine ekledi ve girişimcilere iş hayatlarında başarılar diledi.

Aydın KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen de, Aydın'da yaklaşık bin 500 kişinin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katıldığını, eğitimlerin sonunda ülkemize zeki, çalışkan, risk almasını bilen, işletmenin nasıl kurulduğunu, sıkıntılarının neler olacağını bilen girişimcilerin ortaya çıktığını, Ticaret Odalarımızın da girişimcilerin her zaman yanında olduğunu belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ise, oda tarafından organize edilen ve eğitimlerini tamamlayarak kendi işyerlerini açacak olan yeni girişimcilerin Kuşadası ve Aydın ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirterek iş hayatlarında kendilerine başarılar diledi. Akdoğan, önümüzdeki günlerde Kuşadası Ticaret Odası-İŞKUR ve KOSGEB İşbirliği ile yeniden girişimcilik eğitimi açılacağını, Oda olarak girişimcilerin her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Aydın KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen tarafından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sertifika Töreni, toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Yeni Girişimci Adayları 19 Ağustos-12 Eylül 2013 tarihleri arasında iki sınıfta 9 gün boyunca 70'er saat Denizli ABİGEM Eğitmeni Nezahat TÜRKÖZ tarafından Uygulamalı Girişimcilik eğitimi aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'da Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement