Kuşadası Ticaret Odası'nda Çini Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Ticaret Odası'nda Çini Sergisi

Kuşadası Ticaret Odası\'nda Çini Sergisi

Başarılı Çini Sanatçısı Esra Eren Çimen'in "Kuşların Diyarı" isimli çini sergisi Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

01.10.2013 09:36

Başarılı Çini Sanatçısı Esra Eren Çimen'in "Kuşların Diyarı" isimli çini sergisi Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kuşadası Ticaret Odası girişinde bulunan Sergi Salonunda düzenlenen bir kokteyl ile açılan sergide sanatçının birbirinden güzel eserleri sergileniyor. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Namık Kemal Daylan ve Nejad Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Gürhan Hurda, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Meclis Üyeleri Müge Delgen Ceylan,Burhan Özazman, Ahmet Arcan,Murat Boranalp, Selami Bayraktar, İnşaatçılar Meslek Komitesi üyesi Necmiye Güneş, TOBB- Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Hüsnü Öten ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılışta konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan: Kurum olarak sanata her zaman değer verdiklerini ve katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi ve Kuşadası'nda yetişen Kuşadalı bir sanatçı olan Esra Eren Çimen'in "Kuşların Diyarı" isimli sergisinin büyük emekle hazırlandığını ve çok başarılı eserler olduğunu, mutlaka gezilmesi, görülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Sanatçı Esra Eren Çimen'de katkılarından ve kendisine bu imkanı sunduklarından dolayı Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti ve kendi hazırladığı çini tabağı, günün anısına Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'a hediye etti. Sergi 4 Ekim'e kadar, 09: 00/18: 00 saatleri arasında Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine açık olacak.

ESRA EREN ÇİMEN KİMDİR?

Sanata küçük yaşlarda başlayan Esra Eren Çimen, ilk kara kalem sergisini 16 yaşında açtı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Çini İşlemeciliği bölümünden derece ile mezun olan Eren, ilk stajını dünyaca ünlü çini sanatçısı Mehmet Gürsoy'un yanında yaptı. Halen kendi atölyesinde öğrenci yetiştiren Esra Eren Çimen, özgün tasarımlarını açtığı sergilerle sanatseverlerin beğenisine sunuyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Ticaret Odası'nda Çini Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement