Kuşadası Ticaret Odası'ndan Eğitim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Ticaret Odası'ndan Eğitim Yardımı

Kuşadası Ticaret Odası\'ndan Eğitim Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl yapılan eğitim yardımları kapsamında bu yılda, toplamda 30 bin TL’lik eğitim yardımı, ihtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerine okullardaki rehber öğretmenler aracılığı ile dağıtılmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Eylem Esener’e iletildi.

14.10.2015 16:38

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl yapılan eğitim yardımları kapsamında bu yılda, toplamda 30 bin TL'lik eğitim yardımı, ihtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerine okullardaki rehber öğretmenler aracılığı ile dağıtılmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Eylem Esener'e iletildi.

Kuşadası Ticaret Odası'nda, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Kuşadası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Eylem Esener'in de hazır bulunduğu törende, eğitim yardımı fişlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı'ya teslim eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, eğitime desteğe büyük önem verdiklerini ve Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçemizdeki tüm ilk, orta ve liselere yapılacak olan yardımın, gerçek ihtiyaç sahiplerine eşit ve adil bir şekilde ulaşacağı için mutlu olduğunu belirtti ve yeni başlayan 2015-2016 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Söz konusu destek için teşekkür eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, bu yardımların büyük katkıda bulunduğunu ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için gerekli çalışmayı yapacaklarını belirterek, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Törende Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Ahmet Semih Arcan ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan'da hazır bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Ticaret Odası'ndan Eğitim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement