Lapseki Belediyesi, marketlerde denetimlerini sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Lapseki Belediyesi, marketlerde denetimlerini sürdürüyor

Lapseki Belediyesi, marketlerde denetimlerini sürdürüyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi zabıta birimi ilçede faaliyet gösteren market, zincir marketlerde denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Yeni yıla sayılı günler kala Lapseki Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket, zincir marketlerde olağan fiyat ve etiket denetimleri yapıldı.

27.12.2023 12:17  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi zabıta birimi ilçede faaliyet gösteren market, zincir marketlerde denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

Yeni yıla sayılı günler kala Lapseki Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket, zincir marketlerde olağan fiyat ve etiket denetimleri yapıldı.

Ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün çeşidinde fiyat ve etiket kontrolü zabıta birimi ve gıda mühendisi tarafından denetimler yapılırken belirli aralıklarla devam edileceği öğrenildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki Belediyesi, marketlerde denetimlerini sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement