Lice'de Terör Örgütü Üyesinin Heykelinin Dikilmesi - Son Dakika
Yerel

Lice'de Terör Örgütü Üyesinin Heykelinin Dikilmesi

Lice\'de Terör Örgütü Üyesinin Heykelinin Dikilmesi

Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Diyarbakır Lice'de terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesini kınadı.

19.08.2014 16:44  Güncelleme: 17:01

Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Diyarbakır Lice'de terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesini kınadı.

Uzunlular, yaptığı yazılı açıklamada, "Diyarbakır'da dikilecek bir heykel varsa o da Uzun Hasan'ın heykelinin olması" gerektiğini belirtti.

Heykelin dikilmesi sırasında güvenlik güçlerinin bölgeye gönderilmemesine anlam veremediklerini ifade eden Uzunlular, şunları kaydetti:

"Ülkücü hareket Türkiye ve Türk Milletinin dara düştüğü, çıkmaza itilmeye çalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş, karanlık tüneli aydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete, bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegane yapı da  Ülkücü Harekettir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete "dur" demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor, milli, müreffeh ve büyük Türkiye'yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lice'de Terör Örgütü Üyesinin Heykelinin Dikilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement