Lise Öğrencileri Sedat Sel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Lise Öğrencileri Sedat Sel'i Ziyaret Etti

Lise Öğrencileri Sedat Sel\'i Ziyaret Etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan Cengiz Topel Kız Meslek Lisesi' öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

16.02.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan Cengiz Topel Kız Meslek Lisesi' öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden Okul Temsilcisi Sibel Ceylan, Nida Civaş ve Kübra Gültekin, Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret ederek, Suşehri Belediyesi'nin çocuklara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye olarak eğitime ve çocuklara önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Sel, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sadece okullarda eğitim gören çocuklar için sosyal etkinlikler yapmadıklarını kaydeden Sel, 0-6 yaş grubu çocukları da her zaman düşündüklerini ve belediye olarak iki yıldır oyun grupları getirdiklerini belirtti. Ayrıca, ilköğretim öğrencileri için 2010-2011 eğitim sezonunun son aylarında, 'Kendi Filminde Kendin Oyna' projesiyle çocukların kendi oynadığı film çekimleri yapıldığını ve oynadıkları bu filmlerdeki CD'lerin öğrencilere dağıtıldığını söyleyen Sel "Bizim için küçükten büyüklere kadar her türlü sosyal aktiviteler önemlidir. İki yıldır bu aktivitelere ağırlık veriyoruz. Bundan sonrada vereceğiz." dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Sedat Sel öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Öğrencileri Sedat Sel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement