Erzincan'da liseli gençler yaşlı adamın evini temizledi - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da liseli gençler yaşlı adamın evini temizledi

Erzincan\'da liseli gençler yaşlı adamın evini temizledi

Erzincan'da lise öğrencileri, tek başına yaşayan yaşlı bir adamın evinin temizliğini ve bakımını yaparak ona sürpriz yaptılar. Gençler, Medeni Karayol'u evinden dışarıya davet ederek çay ısmarladılar ve daha sağlıklı bir evde yaşamasına katkıda bulundular. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, gençlerin bu örnek davranışını tebrik ederek onları ödüllendirdi.

26.12.2023 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da liseli gençler "İyilik Paylaştıkça Çoğalır" sloganıyla bir araya gelerek tek başına yaşayan yaşlı adamın evinin temizliğini ve bakımını yaptılar.

Erzincan'da lise öğrencilerinden oluşan gönüllü gençler, kentte müstakil evinde tek başına yaşayan Medeni Karayol isimli yaşlı vatandaşa sürpriz yaptılar. "İyilik Paylaştıkça Çoğalır" sloganıyla bir araya gelen gençler Medeni Karayol'u evinden dışarıya davet ederek çay ısmarladılar, güzel bir gün geçirmesini sağladılar. Medeni Karayol dışarıdayken gençlerin bir bölümü de bu sırada yaşlı adamın evinin temizliğini ve bakımını yaparak daha sağlıklı ve güzel bir evde yaşamasına katkıda bulundular.

Gününü gençlerle dışarıda geçirdikten sonra ikametine dönen ve evinin yeni halini gören Karayol büyük mutluluk yaşadı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'da gençlerin örnek davranışını tebrik ederek sosyal medya hesabından, "Gençler, gençler, gençler! Siz ne yaptınız. Bu şehir sizinle anlam buluyor. İyilik, bulaşıcıdır, önce yapana bulaşır. Yeter ki, gençleri anlayalım ve onlarla aynı hizada olalım. Onlar, iyilikleriyle Dünya'yı sarar." notunu paylaştı.

Vali Aydoğdu liseli gençleri teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da liseli gençler yaşlı adamın evini temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement